VERKOOP EN OPDRACHTEN

FOTO VERKOOP

Als natuur- en landschapsfotograaf heb ik veel ervaring in het adviseren en meedenken over fotografie opdrachten. Ik probeer foto's te vinden die mensen raken, boeien, inspireren en of prikkelen. Op die manier help ik particulieren en bedrijven in hun zoektocht naar een geschikte foto voor bijvoorbeeld aan de wand, website, magazine en dergelijke.

Ik gebruik daarbij mijn jarenlange museumervaring als hoofd tentoonstellingen en mijn expertise als coördinator communicatie voor Nationaal Park Drentsche Aa.

Ik verkoop regelmatig foto's aan particulieren. Zoek je een bepaalde natuur- of landschapsfoto? Ik help je graag verder. Ik heb een uitgebreide beeldbank met meer dan 90.000 foto's. Neem gerust contact met mij op via het contactformulier. Bellen mag ook: +31 (0)6 46255975.

FOTO OPDRACHT

Zoek je een (project)fotograaf? Ik werk in opdracht voor verschillende klanten. Mijn beeldbank bestaat uit meer dan 90.000 foto's waaruit je kunt kiezen. Ik bespreek graag samen de mogelijkheden. Neem contact op via onderstaand formulier. Bellen mag ook: +31 (0)6 46255975.

Foto's zijn oa gebruikt in:

  • Dag, week- en maandbladen waaronder Dagblad van het noorden, De Krant, NoordenveldPlus, Roder Journaal.
  • Magazines waaronder: Roots, Noorderland, Landleven, Drenthe magazine, Hondsrug magazine.
  • Boeken waaronder: Drenthepad (streekpad 6), On Track fiets- en wandelroutes, De Nationale Parken van Nederland, Vroege Vogels, natuur in beeld, Sturen op samenhang op basis van GEA®, Groningen, literaire reis langs het water.
  • Postzegel uit de serie 'Mooi Nederland' van PostNL
  • Bedrijven en organisaties: Gezondheidscentrum Roden, Bowlingcentrum Rolde, Fletcher Hotel Zeegserduinen in Zeegse. Hotel Restaurant Wapen van Drenthe in Roden, Shufu Cuisine in Groningen, Hotel Restaurant Bitter en Zoet te Veenhuizen (expo).
  • In opdracht congres en workshop gefotografeerd voor UNO-UMCG (Academisch Ziekenhuis) Groningen
  • Websites, folders, flyers en ansichtkaarten van bedrijven en particulieren.