Boekbeschrijving Uitgeverij Koninklijke van Gorcum:

Fotograaf André Brasse schrijft wekelijkse columns voor De Krant en De Krant Actueel. Regelmatig kreeg hij de vraag of deze ook in boekvorm gaan verschijnen. Nu is het zover! Ga in André natuurlijk met André mee op 95 ontdekkingsreizen in de Nederlandse natuur. Want er valt nog genoeg te ontdekken. Ook dicht bij huis!

Door de 95 boeiende columns en schitterende foto's ontdek je de verborgen pareltjes van ons eigen land. André Brasse, een ware natuurliefhebber, heeft met zijn scherpe blik de meest indrukwekkende momenten vastgelegd. Van majestueuze bossen tot uitgestrekte duinen, van kleurrijke bloemenvelden tot serene waterwegen, elk beeld brengt de schoonheid van de Nederlandse natuur tot leven.

Maar André natuurlijk biedt meer dan alleen visuele pracht. In elke column deelt André zijn persoonlijke ervaringen, fascinerende weetjes en zijn inzichten over de natuur. Hij neemt je mee op ontdekkingsreis, laat je kennismaken met de diverse flora en fauna en laat je versteld staan van de complexe ecosystemen die Nederland herbergt.

André Natuurlijk is een ode aan de natuurlijke schatten van Nederland en een uitnodiging om onze omgeving met een hernieuwde verwondering te bekijken. Laat je betoveren door de prachtige landschappen en de pure harmonie van de natuur. Dit boek is een onmisbare metgezel voor elke natuurliefhebber, fotografieliefhebber en iedereen die de schoonheid van Nederland wil ontdekken.

André Natuurlijk is te bestellen via de boekhandel of direct via onderstaande link van de uitgever: https://www.vangorcum.nl/product/100-543_Andre-Natuurlijk

Paperback - ISBN 9789023259855 | 200 blz. Full color met 95 natuurverhalen en meer dan 150 foto's.

Overhandiging van het eerste exemplaar aan Burgemeester Klaas Smid van de gemeente Noordenveld
Toespraak van Kor IJszenga, directeur Koninklijke van Gorcum Assen.
Mijn lezing bij de boekpresentatie
Handtekening sessie na de boekpresentatie
In de studio voor een opname over het boek met Margriet Benak
Op de fot in de studi met Margriet en Mathijs Renkema
Boekomslag bij de drukkerij
Het boek als lossepagina's bij de drukkerij
Het uitgeversteam (Sonja en Erik) en de vormgeefster Marja Verberne